"The Wheel"

First bell at 8:05

 1^{ST} **Period** 8:10 – 9:00 (50 min.)

5 min. passing

2nd **Period** 9:05 – 9:50 (45 min.)

5 min. passing

3rd **Period** 9:55 – 10:40 (45 min.)

Advisory (7th) 10:40 – 11:10 Lunch (7th) 11:10 – 11:40

5 min. passing

4th **Period** 10:45 – 11:30 (45 min.)

Advisory (8th)11:30 – 12:00 (30 min.)Lunch (6th)11:30 – 12:00 (30 min.)Lunch (8th)12:00 – 12:30 (30 min.)Advisory (6th)12:20 – 12:35 (15 min.)

5th **Period** 12:45 – 1:30 (45 min.)

5 min. passing

 6^{th} **Period** 1:35 – 2:20 (45 min.)

5 min. passing

7th Period 2:25 – 3:10 (45 min.)

- * Students will see every teacher twice a week for 45 minutes per class
- * All Students will have a remote day on Fridays
- * Students with the last name (A-L) will meet face to face on Monday's and Wednesday's
- * Students with the last name (M-Z) will meet face to face on Tuesday's and Thursday's
- * Elective teachers will take ADVISORY periods and use this time as small group RTI/Study Hall
- *Students will be listed alphabetically.
 - * The first 13 students will be in English
 - * Next 13 students will be in Math
 - * Next 13 students will be in S.S.
 - * Next 13 students will be in Science
 - * Next 13 students will be in STEM/Multi
 - * Next 13 students will be in P.A.C.K/Spanish/Nutrition or Health

Students will travel as a group around "The Wheel"

